boosted board nederland

Movpak, een elektrisch skateboard in een rugzak01:23

  • 0
Geplaatst op: 18 september 2016

Heb je wel eens gehoord van Movpak? Een elektrisch skateboard wat is ingebouwd in een rugzak.
Net als het boosted board maar dan met een eigen rugzak. Handig voor iedereen die met de trein naar zijn werk of school rijdt en dan nog een stuk door de stad moet rijden. Voorheen deed je dat op een fiets, maar dat is nu niet meer nodig, dankzij een skateboard met ingebouwde rugzak.

Met dit elektrisch skateboard kan je met 32 km/u door de stad rijden en gelijk al je schoolspullen meenemen. Kom je op je bestemming aan dan verandert het skateboard in een trekkar zodat je de rugzak makkelijk kunt meenemen als je hem niet op de rug wilt dragen. Wil je jouw telefoon opladen? Daar is ook aan gedacht en dit en nog veel andere dingen zijn allemaal mogelijk.
Had ik al verteld dat er ook verlichting zit op dit elektrische skateboard? In het donker rijden is nu ook geen probleem meer.

Movpak is vanaf november 2016 verkrijgbaar

Net als boosted board is ook dit idee begonnen met een campagne om geld in te zamelen om het elektrisch skateboard te kunnen bouwen.Inmiddels hebben deze jongens al 238.000 USD opgehaald!
Omdat we nu nog steeds in de voorverkoop zitten (tot november) kan je dit Movpak skateboard met korting bestellen.
Hoeveel kost het? 799 USD + verzendkosten. Dit is ongeveer €720. De normale prijs voor dit prachtige skateboard is 1200 USD, dus iedereen die er snel bij is kan een mooie korting pakken.
Vergelijk dat eens met dit elektrisch skateboard wat je gewoon in Nederland kan bestellen.

Movpak wordt ook naar Nederland verzonden!

Als je dit skateboard bestelt dan wordt hij gewoon bij je thuis afgeleverd. Je moet wel nog even wachten tot november 2016 voordat je kunt genieten van dit prachtige board.

Bestel je twee Movpak skateboards?

Dan is de korting nog veel groter. Je betaalt dan slechts 1398 USD + verzendkosten. Omgerekend is dat €627 per skateboard.
Maar wees er snel bij, deze aanbieding is beperkt tot 50 bestellingen.

Enjoyed this video?
movpak elektrisch skateboard rugzak
"No Thanks. Please Close This Box!"