boosted board nederland

Boosted Board V2: De test en review07:19

  • 0
Geplaatst op: 6 oktober 2016

Nog even en ook wij in Europa kunnen met het Boosted Board Second Generation rijden. Sommigen noemen deze ge-update versie van dit elektrische skateboard ook wel Boosted Board V2. In de USA zijn de eerste exemplaren al verstuurd en de eerste review en test filmpjes zijn online te vinden.
Het oordeel is verbluffend. Dit boosted board is nog beter dan de eerste versie, en hoe!

Boosted Board V2

Voor wie het nog niet wist en bij toeval op deze website is gekomen. Het Boosted Board is een elektrisch skateboard waarbij je dus niet meer hoeft te steppen. Door een of twee elektrische motors wordt het skateboard aangedreven en je kunt ruim 12 km rijden voordat de accu moet worden opgeladen. Werkelijk fantastisch en super handig om door de stad te rijden.
Het vernieuwde elektrische board is nog beter geworden.

Deze video van Deathbyvlog is een van de mooiste review filmpjes die je kunt kijken. Deze man is zo enthousiast over dit skateboard dat je je afvraagt, “Waarom heb ik er nog geen besteld”.
Je bent dus gewaarschuwd. Na het kijken van de review en test van het boosted board wil je er ook een bestellen.

Vertraging in de verzending naar Europa

Helaas moeten wij in Europa nog even wachten voordat het skateboard onze kant op komt. Men is druk bezig met de CE certificatie van de accu’s. Dat wil zeggen dat de laatste hand gelegd wordt aan het papier werk zodat het skateboard zonder problemen door de douane komt. De verwachting is nu, schrik niet, eind december of begin 2017.

Ook wij van boosted-board.nl hebben het vernieuwde boosted board besteld en kunnen niet wachten. We zijn al een grote fan van de eerste versie. Zodra wij ons skateboard binnen hebben zullen we ook onze eigen filmpjes op deze website plaatsen.
Voor nu zou ik zeggen, geniet van deze review van het boosted board V2.

Enjoyed this video?
boosted board v2 review test
"No Thanks. Please Close This Box!"