Het beste elektrische skateboard is nog beter geworden. Boosted Board heeft het skateboard een update gegeven, het “Boosted Board 2nd Generation”. Dit elektrisch skateboard is nog beter dan het vorige model. Wat ze hebben veranderd lees je in dit artikel.
boosted board 2nd

Boosted Board 2nd generation, wat is er veranderd?

Boosted board heeft geluisterd naar zijn gebruikers en een aantal verbeteringen aangebracht aan het skateboard. Misschien wel het meest opvallende aan het nieuwe elektrische skateboard is de batterij. Het 2nd generation boosted board heeft een standaard batterij (99Wh) en een extended range batterij (199Wh). Met de sterkere batterij kunt u maar liefst tot 22 km rijden in vergelijking met 11,2 km voor de standaard accu. Met het elektrische skateboard naar school of naar het werk rijden is nu nog makkelijker geworden.
En als de accu leeg is dan kunt u hem ter plekke vervangen door een volle accu. De accu van het nieuwe boosted board is verwisselbaar. Hoe mooi is dat!

Boosted board mag aan boord van vliegtuigen

Boosted board heeft beide accu’s voorzien van een keurmerk en ze zijn getest volgens UN38.3. Dat betekent dat ze voldoen aan de hoogste eisen die op dit moment gelden voor Lithium batterijen. Dit betekent dat u het boosted board met de standaard batterij van 99Wh mag meenemen in het vliegtuig. Dat is zeer handig als u op vakantie gaat en u wilt lekker over de boulevard cruisen. Bij luchtvaartmaatschappijen geldt een limiet van 100Wh voor het vervoer van Lithium batterijen.

Het hoverboard is nogal in het nieuws en het is niet toegestaan om dit hoverboard mee te nemen aan boord van vliegtuigen. Dat komt omdat een hoverboard vaak uitgerust is met minder kwalitatieve, niet gekeurde, lithium batterijen.
Het boosted board is geen hoverboard en het boosted board is voorzien van een batterij met een IATA keurmerk.
De top snelheid van het boosted board blijft hetzelfde met beide batterijen, daar is geen verschil.
boosted board 2nd generation waterdicht

Andere verschillen met het eerste boosted board

Het boosted board 2nd generation is vanaf nu ook spat waterdicht. Waterbestendig is niet het goede woord, want ik kan mij niet voorstellen dat hij volledig onder water kan. Er zal binnenkort vast wel iemand zijn die dat gaat uitproberen.
Maar het mooie is nu dat alle elektronica in het elektrische skateboard beschermd is tegen water. U kunt nu dus door plassen rijden of als het regent of geregend heeft kunt u nog steeds rijden met uw boosted board. Met het oude model was dit niet mogelijk. Ook het rijden door zand is geen probleem, want het longboard skateboard is ook volledig stofdicht.
Het is wel oppassen als u over een nat wegdek rijdt, want het kan glad zijn. Dus wees voorzichtig en draag altijd beschermende kleding.

En er is meer te melden. Zo heeft het boosted board 2nd generation een verbeterd bluetooth signaal gekregen. U kunt vanaf nu net als bij een Macbook op een knopje drukken om te zien hoe vol de accu is.
Er zit een USB aansluiting op het elektrische skateboard om uw telefoon op te laden of voor andere doeleinden.

Niet alleen de elektronica is onderhanden genomen, ook de andere hardware heeft een update gekregen. De Orangatang wielen hebben nu een diameter van 80mm voor een nog betere rijervaring. Een upgrade van de motor en aandrijving heeft ervoor gezorgd dat het koppel is toegenomen, de motor koeler blijft en dat u met het board een steilere helling kunt op rijden.

Boosted Board kopen, wat kost het

Het boosted board 2nd generation is nog niet op de markt (10 juni 2016) maar kan wel besteld worden in een pre-order. Als u het nieuwe verbeterde boosted board in de pre-order besteld, betaalt u slechts 100 USD voor de extended batterij in plaats van 399 USD. Alsof dat nog niet genoeg is. Als u het boosted board besteld via onderstaande knop krijgt u nog een 100 USD EXTRA Korting op uw bestelling.

Boosted Single
USD999
Lichtgewicht en draagbaar
Een prachtig elektrisch skateboard voor iedereen
Lichtgewicht
Enkele motor
Standaard accu toegestaan voor luchtvaart
Met Extended accu 1099USD
Bestel hem hier
Boosted Dual+
USD1499
Voor wie alleen het beste wilt
Dubbele motor, meer koppel en snelheid
Dubbele motor
Nog meer vermogen
Perfect te besturen
Standaard accu toegestaan voor luchtvaart
Met Extended accu 1599USD
Meer snelheid
Meer koppel
Bestel hem hier
Boosted Dual
USD1299
Voor woon werk en recreatief rijden
Dubbele motor voor meer vermogen
Dubbele motor
Meer vermogen
Perfect te besturen
Standaard accu toegestaan voor luchtvaart
Met Extended accu 1399USD
Bestel hem hier

Boosted Board Kopen Nederland

Een boosted board kopen is nog makkelijker geworden. Neem maar eens een kijkje op de vernieuwde website van de fabrikant van het Boosted Board Next generation.

Het Boosted board wordt nu ook verzonden naar Nederland en Belgiƫ en naar: Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italiƫ, Noorwegen, Polen, Spanje, Zwitserland, Engeland en nog meer.