Boosted Board maakt elektrische longboard skateboards die perfect zijn om de laatste kilometers af te leggen naar je werk of school. Het skateboard is makkelijk mee te nemen in de trein en eenmaal aangekomen op school of je werk zet je hem zo tegen de muur.
 Natuurlijk zorgt een elektrisch skateboard ook voor de nodige dosis fun en plezier. Met een bereik van 10 kilometer en een topsnelheid van ruim 30 km/u is het alles behalve saai.
Want als je de videos bekijkt dan zie je alleen maar mensen met een grote glimlach op hun gezicht.

Waar kan je een boosted board kopen in Nederland?

Op dit moment is het boosted board, een van de beste elektrische skateboards op de markt, nog niet te koop in Nederland.
Maar dat is een kwestie van tijd.
 Als je een boosted board wilt kopen dan ben je aangewezen om het skateboard in de USA te bestellen. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. 
Het boosted board is namelijk te koop bij Amazon en zij versturen naar Nederland. Kijk voor meer informatie en om te bestellen op het winkel gedeelte van deze website

Een alternatief voor het Boosted Board: Yuneec E-Go Longboard

Vindt u het bestellen van een Boosted Board in de USA lastig? Misschien is het Yuneec E-Go Longboard dan een goed alternatief. De prijs van het Yuneec Elektrisch skateboard ligt een stuk lager. Met de kwaliteit zit het wel goed. Yuneec is een van de topmerken op drone gebied en maakt al jaren kwaliteit drones die volgens kenners beter zijn dan drones van DJI.
Maar goed, genoeg over drones. Voor actuele prijzen van het Yuneec E-Go skateboard kijkt u hier.
yuneec elektrisch skateboard kopen

boosted board kopen

Verzending van uw Boosted Board naar Nederland

Als u een Boosted Board wilt bestellen via Amazon kies dan bijvoorbeeld voor de verkoper “Nordboards”. Deze verkoper verstuurt uw bestelling gewoon naar Nederland voor slechts 170 USD extra. En er zijn nog meer verkopers die het Boosted Board naar Nederland verzenden. Na uw bestelling heeft u het board binnen 7 tot 10 dagen in huis.

boosted board banner

Er zijn verschillende uitvoeringen van het Boosted Board verkrijgbaar

Het boosted board elektrisch skateboard is verkrijgbaar in drie versies, van 1000 Watt tot 2000 Watt. Meer informatie over de verschillen tussen de drie uitvoeringen vind u op deze pagina.

Boosted Board Kopen?

Op dit moment is de allereerste versie van het boosted board niet meer verkrijgbaar. Ziet u een winkel waar u het boosted board nu nog kunt kopen (tot ongeveer halverwege juli 2016) dan is het waarschijnlijk de eerste versie van het boosted board.
Ja u leest het goed, er komt een nieuwe verbeterde versie uit van het boosted board.
En het goede nieuws is dat u hem direct kunt bestellen en naar Nederland kunt laten verzenden. Dus het boosted board kopen in Nederland is mogelijk.
Het slechte nieuws is dat het nog om een pre-order gaat, en dat het boosted board 2nd generation pas vanaf halverwege juli verkrijgbaar is.
Als u hem nu besteld dan kunt u hem met korting reserveren en als u dat via onderstaande button doet, krijgt u ook nog eens 100 dollar korting!

Bestel hier uw board

Lees hier alles over de verschillen en verbeteringen van het boosted board 2nd generation.